Fisk och Skaldjur

Kalat ja Äyriäiset

Kalat ja äyriäiset ovat parhaimmillaan sisälämpötilan ollessa 55°C. Kala hajoaa helposti, joten käännä se vain kerran grillilastalla. Suola, pippuri, oliiviöljy, timjami, meirami, rakuuna ja basilika sopivat hyvin kalalle.

Grillausaikoja

(Soveltuvat hiili- ja kaasugrilleille)

Lohimedaljongit noin 1,5 cm: 2-3 min/puoli
Lohipihvit: 3-4 min/puoli
Lohifilee (nahka mukana) noin 170g: 4-5 min/puoli
Ruijan pallas filee noin 170g: 4-5 min/puoli
Tonnikalapihvi noin 2 cm: 2-3 min/puoli
Makrillifilee nahkoineen: 2-3 min/puoli
Sillifilee nahkoineen : 1-2 min/puoli
Annosfileet foliossa: noin 10 min
Kokonainen kala foliossa noin 60 min (käytä lämpömittaria, 55°C), käännellään useita kertoja