Landmannin ohjeita grillaukseen
Grillaus
- Huolehdi, että grillausritilä on aina kunnolla lämmennyt ennen kuin sitä käytetään. Suolaa ruoka jälkikäteen, sillä suola kuivattaa lihan. Seuraa valitsemasi reseptin ohjeita.
- Käännä lihaa grillauspihdeillä. Ohuita lihapaloja käännellään vain kerran. Mikäli haluat, että lihapalat saavan kauniin ruudukkokuvion, käännä lihaa molemmilta puolilta neljänneskierros grillauksen puolessa välissä.
- Voit laittaa hiillokseen runsaasti tuoreita yrttejä ja saada lihaan miellyttävän tuoksun. Savuisemman ja erilaisemman maun saamiseksi voit täydentää grillihiiliä meskito- tai hickorypuulla. Puupaloja liotetaan noin 30 minuuttia. Voidaan käyttää myös kaasugrillissä.